Anket Doldurarak Para Kazanmak

                                                   ANKET REHBERİ      
         Anket doldurarak para kazanma, dünyada ve Türkiye’de gün geçtikçe popülaritesi artan, interneti ve bilgisayarı olan herkesin çok kolay para kazanabileceği özel  beceri gerektirmeyen bir iş. Özellikle Türkiye’de son zamanlarda bu adeta bir meslek haline geldi.
Sadece internetten doldurduğu anketlerle evinin geçimini sağlayan ev hanımlarının sayısı her geçen gün artmakta. 

-Özel bir beceri gerektirmez.                            
-Web sitesi kurma derdi yok.
-Kimseyle Rekabet Etmezsiniz.
-Finansal bir risk içermez.
-Gideriniz yok.
-Herhangi bir ürün satmak veya stok tutmak yok.
-Çevrenizin geniş olmasına veya sosyal biri olmanıza gerek yoktur.  

Markalar size ne soruyorlarsa kendi fikrinizi söylersiniz.
-En güzelide başınızda bir patron yok. Evde çalışırsınız.

 (yada işyerinde boş zamanlarınızda)
         
        Evde oturduğun yerden her yaştan ve her kesimden, herkesin internet üzerinden para kazanabileceği bir yol.Araştırma şirketleri her kesimden insanların, ürünler yada hizmetler hakkında fikrini öğrenmek istiyorlar. Eskiden bu iş anketörlere verilirdi. Fakat insanlar yolda yürürken veya işyerlerinde çalışırken anket doldurmak istemezlerdi,çünkü bir kazançları olmadan bir sürü soruya cevap vermek istemezlerdi.bu yüzden anketörlerin işi çok zordu. Artık bu iş Online olarak internet üzerinden yapılmakta. Fakat hiç kimse anket doldurmakla uğraşmadığından  markalar  bu işe ayırdıkları bütçeyi anketlerini dolduran insanlara veriyor.Örnek olarak bir firma yeni piyasaya çıkaracağı ürünü hangi özellikte olması gerektiğini öngörmek için internetten anket doldur para kazan yöntemiyle milyonlarca insanın görüşünü  tek tıklamayla ve kısa sürede alırlar.                                                                        
....Yurtdışından   sonra Türkiye'de de her geçen gün yeni bir araştırma şirketi açılıyor.   Bu iş tamamen yasal. Hem markalar, hem anketleri dolduranlar herkes kazanıyor. Büyük markalar yeni ürünler çıkarırken bu istatistiklerden hedef kitle belirliyorlar. Önemli olan sadece sizin verdiğiniz cevaplar değil. Cevapları verenlerin sosyolojik durumu yada cinsiyeti, medeni hali gibi bir çok etkende bu firmalar için önemli. Yani kısaca profil bilgileriniz onlar için önemlidir.Üye olduğunuz anket şirketlerinin profil sayfalarını mutlaka tam olarak doldurmanız gerek.Doldurmazsanız size anket göndremezler.Çünkü her anketi herkese göndermezler.Sosyal durumunuza,hobilerinize ve ilgi alan- larınıza göre anket gönderirler. Anket soruları oldukça basit. Yapamam diye düşünmeyin,herkes yapar.
        Tam zamanlı çalışarak bu işten çok yüksek bir gelir elde edebilirsiniz. Fakat çok kazanmak için, çok anket daveti almak gerekir. Çok anket daveti almanın yoluda olabildiğince fazla anket şirketine kaydolmak gerekir. Bir kaç  şirkete profil bilgilerinizle kaydolup haftada 3-5 adet anket daveti beklemek yerine, 40-50 şirkete kaydolup çok daha sık anket alabilirsiniz.Bir anket şirketi her gün anket göndermez,firmalar başvurdukça anketler hazırlanır hedef kitleye yönlendirirler.Bu yüzden  fazla anket sitelerine üye olunki birinden anket gelmezse birinden gelir.Tahmin edeceğiniz gibi ne kadar çok ve uzun anket o kadar para kazanmanız anlamına geliyor.Anket şirketleri herkese aynı anketi göndermez.
 Profil bilgilerinize bakarak, sizi ilgilendiren anketleri gönderirler.   Üşenmeden  profil bilgilerinizi eksiksiz doldurun.

              Yapmanız gereken büyük araştırma şirketleriyle çalışan büyük anket firmalarına üye olmanız gerekiyor.300'ün üzerinde anket sitesi adresini veren  ANKET REHBERİNE  sizde sahip olun.Ayda 3500$ kazanma imkanına ulaşın. Son zamanlarda Türk anket firmaları da en az yabancı anket firmaları kadar para ödemeye başladılar.Çünkü daha az öderlerse anket dolduracak kimse bulamazlar.Kimse bir anket için çok az
paraya 20-30 dakika ayırıp anket doldurmak istemez.Üç lira kazanayım derken beş lira elektrik parasımı ödesinler. Bu yüzden anketlerin ücretlerini yükseltmek zorundalar.
    Evet yabancı anket siteleri daha çok kazandırır.Sizin verdiğiniz cevapları değerlendirip,dürüstçe anketleri cevapladığınızı gördükleri zaman   profilinize uygun bütün anketleri alırsınız.Yabancı dil bilmiyorsanız  sorun değil.Türkiye' yi bünyelerine katan firmalar anketleri Türkçe gönderiyorlar.Öyle gelmezse bile Google artık İngilizce ve diğer dillerdeki sayfaları otomatik olarak Türkçe'ye çeviriyor.Hatta bazen otomatik doldurma formundan bazı bilgileri kendisi dolduruyor.
    Anket doldurma işini iyi bir şekilde yapmak istiyorsanız,öncelikle yeni bir mail hesabı açıyorsunuz.Bütün anket sitelerine bu yeni mail hesabından üye olacaksınız.Sonra bir paypal hesabı hesabı açacaksınız. Anketleri tamamladıkça biriken paranızı ödeme alabilmek için paypal hesabınızın olması gerek. Paypal hesabı açmak ücretsizdir.Hemen bir paypal  hesabı açın.Kazandığınız paralar ödeme limitine geldiğinde bu hesabınıza yatacak .Sizde paranızı paypal dan banka hesabınıza aktaracaksınız. Yabancı anket sitelerine üye olurken  ödeme seçenekleri arasında paypal ve benzeri ödeme seçenekleri varsa üye olun, yoksa ödeme almanız zorlaşabilir 



                            

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YABANCI ANKET SİTELERİ

PARA KAZANMANIN YÖNTEMLERİ -(yada PARA KAYBETMEMENİN YOLLARI)

İNTERNETTEN PARA KAZANMA